Medisch Pedicure
Medisch Pedicure in Amsterdam Oost Watergraafsmeer
Chinflex® massage

Een combinatie van Chinflex en Voetreflex biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

De Chinezen combineren de reflexzones met de meridiaanbanen en acupunctuurpunten.  Ze masseren het onderbeen en de knieën altijd mee, waardoor er een hele goede doorstroming op gang komt en het effect van de voetreflex behandeling vele malen groter wordt. De Chinezen gebruiken totaal andere massagegrepen dan in het westen gebruikelijk was.Ze gebruiken ook hun lichaamsbeweging om druk uit te kunnen oefenen. De handen zijn hierbij volkomen ontspannen, er is geen overbelasting van welk gewricht dan ook.

Zo kennen ze enkele specifieke punten, zoals het punt voor slapeloosheid en het diabetes punt. Punten die wij in het westen niet kenden. Kortom het systeem is completer dan het westerse. Het gebruik van de functies van de meridianen en het effect van elk specifiek acupunctuurpunt naast het effect van de reflexzones, geeft een enorme uitbreiding van mogelijkheden om klachten tegelijkertijd aanpakken. Meridianen vormen samen een energetisch systeem in het lichaam en voorzien het lichaam van energie.