Pedicure en Voetreflextherapeut
Voetreflex Massage

Waarom Massage

Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook even weg is. Dan is het tijd om even naar jezelf te luisteren. Wie dat van tijd tot tijd doet staat evenwichtig in het leven !

Maar het is ook:

  • een cadeautje aan jezelf
  • een oase van rust ervaren
  • communicatie zonder woorden
  • een oeroude vorm van helen
  • jezelf laten verwennen

De massages vinden plaats in een warme en sfeervolle ruimte en worden met alle rust en aandacht gegeven. In de ruimte klinkt rustgevende muziek.

 

Waarom Voetmassage

Voetreflexmassage ontspant lichaam en geest, laat de energie beter stromen, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid. Al sinds 4000 jaar wordt deze natuurlijke en veilige geneeswijze in China toegepast. Sinds 150  jaar wordt voetreflexmassage in het Westen toegepast. De effectiviteit hiervan is dan ook ruimschoots bewezen.

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd.

Je hoofd zit vaak vol met malende gedachtes, piekeren en zorgen maken. Daardoor kunnen klachten ontstaan zoals hoofdpijn, buikpijn, pijn in schouders/nek en onderrug etc. Deze klachten verdwijnen vaak als je hoofd/lichaam weer tot rust komt. Door de massage wordt de energiedoorstroming bevorderd, afvalstoffen worden sneller afgevoerd, doorbloeding wordt gestimuleerd en voedingstoffen worden beter opgenomen waardoor je lichaam weer in balans kan komen.